No właśnie dla Ciebie Notowanie nie jest żadnym odzwierciedleniem muzyki elektronicznej i tego co jest grane na obecnych eventach tak jak wspomniał wcześniej Desper.Dla mnie to muzyczna papka i zlepek trancu oraz utworów pokroju seven w najgorszym wydaniu.Rownież jestem starym wyjadaczem i nic na to nie poradzę, że ę tęsknię za tym co było kiedyś oraz za stara formulą prowadzenia dmc, która moim zdaniem sprawdzała się w 100%.W Macku też jakoś nie słyszę tego samego muzycznego entuzjazmu i energii jaką dawał nam w każde piątkowe wydanie.Ciesze się tym, ze słucham zupełnie innej muzy i innych gatunków niż tego co jest prezentowane w eterze przez Macka i w samym radio i jestem pewien, ze to co jest grane w moim domowym zaciszu jest o wiele lepsze od tego co gości na liście, a dlaczego?Wystarczy podać jedno nazwisko Kalkbrenner.Na chwilę obecną w dobie internetu i teraźniejszego dostępu do muzyki oraz stacji internetowych Dance Mix Chart to dancowo-trancowa lista przebojów ze statusem przeciętności.Nie będę więcej narzekał,starał się coś udowodnić oraz udzielał w topicach na temat listy i tak już praktycznie nie słucham zestawienia bo tak naprawdę nic tam dla mnie nie ma,jedynie sporadycznie włączę odbiornik z nadzieją że coś się zmieniło. Pozdrawiam wszystkich słuchających dobrych eksperymentalnych dźwięków spod znaku dnb,minimalu,electra czy tez housu, ale nie tego promowanego przez dmc tylko tego spod ręki Daft Punk ; )Arturroant pisze: Na całe szczęście dla mnie DMC jest to lista tak zwanych elektronicznych hitów /bitów ^^ .
Adios \o>
SlaveNoise - Lista listą. Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię na jej temat. Ale poprzez wzgląd na dobro forum i innych użytkowników szanuj trochę kulturę wypowiedzi.