Chris Metcalfe - Watching Over Me ( James Dymond Remix )
Wasze propozycje do listy.
Słuchajcie, to moja propozycja, ale na razie jeszcze nie wyszła. Mam nadzieję, że pojawi się bardzo szybko, bo to jest po prostu KOSIDŁO! Jakbym słyszał Tempo Giusto, ale w mocniejszej wersji. Zresztą Ellez znany jest z mocnych uderzeń.
Póki nie wyszło, trzymajcie nutę do testów głośników albo tuby w aucie... rzeźnia jak dla mnie!
Ellez Marinni - Voices In My Head
Póki nie wyszło, trzymajcie nutę do testów głośników albo tuby w aucie... rzeźnia jak dla mnie!
Ellez Marinni - Voices In My Head
Może wskoczy na listę zobaczymy
O wiele przyjemniejsza dla ucha - jest propozycja Krzyśka. Te delikatne dźwięki nie męczą i można wysłuchać tak płynnego i czystego utworu do końca, a w moim przypadku to rzadkość, gdyż wolę zupełnie inne klimaty.
Więc jeśli miałby któryś z tych dwóch pojawić się na liście - to mój głos pada na ORYGINAŁ
Korzystając z okazji, dorzucę też coś od siebie:
1. Ashley Wallbridge - Grenade (Original Mix)
2. Prodigy - Girls (Heavyweight Bootleg)
Więc jeśli miałby któryś z tych dwóch pojawić się na liście - to mój głos pada na ORYGINAŁ
Korzystając z okazji, dorzucę też coś od siebie:
1. Ashley Wallbridge - Grenade (Original Mix)
2. Prodigy - Girls (Heavyweight Bootleg)
Bodezky
Nooo panie LukaszB Ashley Wallbridge - Grenade (Original Mix) jak dla mnie malinka
Jak najbardziej na liste! Myślę, że wejdzie i nieźle zakręci wszystkich słuchaczy, bynajmniej w mojej ocenie powinien.
Jak najbardziej na liste! Myślę, że wejdzie i nieźle zakręci wszystkich słuchaczy, bynajmniej w mojej ocenie powinien.
d[*_^]b |\/| |_| $ | ( !
Witam wszystkich...
Dziś w dziale Albumy,kompilacje, utwory dodałem swoją recenzje (krótką) jednego z moich ulubionych muzycznych czarodziei (M.I.K.E. aka Push) więc nie mogło być inaczej jak z tą propozycją do naszej ukochanej listy...
M.I.K.E. - World Citizen (Album Mix)
dziękuję za uwagę, jak zwykle cdn*
Dziś w dziale Albumy,kompilacje, utwory dodałem swoją recenzje (krótką) jednego z moich ulubionych muzycznych czarodziei (M.I.K.E. aka Push) więc nie mogło być inaczej jak z tą propozycją do naszej ukochanej listy...
M.I.K.E. - World Citizen (Album Mix)
dziękuję za uwagę, jak zwykle cdn*
Non stop in the mix d-_-b