Armin van Buuren- Wasze pytania
Niebawem bo już 19 Lutego w Poznaniu zagra holenderski DJ i producent muzyczny Armin van Bureen.
W związku z tym wydarzeniem zapraszam o zadawanie tutaj Waszych pytań do Armina, które zadamy mu podczas Armin Only Mirage w Poznaniu!
- tomvanbeat
- Kontakt:
Jak przygotowania do ASOT 500 jakieś smaczki zza kulis oraz czy spodziewa się "najazdu" Polaków, czy będą w PL dostępne bilety ?
zapraszam na mój oficjalny profil na Facebook'u
https://www.facebook.com/djtomvanbeat
https://www.facebook.com/djtomvanbeat
-
1. Czy planujesz trochę przystopować karierę w związku niedługiego zostania ojcem, czy wręcz przeciwnie, po starcie A State of Sundays i wymagającym sporych przygotowań ASOT 500 planujesz jeszcze bardziej rozwijać swoją markę i swoją audycję?
2. Czy planujesz imprezy w Polsce latem tego roku?
3. Czy w przyszłości zamierzasz skupić się na czystym trancie, czy eksperymentować mieszając go z pop-em i innymi gatunkami muzycznymi, pozyskując w ten sposób nowych fanów?
2. Czy planujesz imprezy w Polsce latem tego roku?
3. Czy w przyszłości zamierzasz skupić się na czystym trancie, czy eksperymentować mieszając go z pop-em i innymi gatunkami muzycznymi, pozyskując w ten sposób nowych fanów?
Ostatnio zmieniony 21 sty 2011, o 22:41 przez Damian940915, łącznie zmieniany 3 razy.
Ja to bym był ciekaw jednego. Kiedy najbliżej zawita w Polsce?
Muzykę nie robię tylko z powodu mojego wielkiego hobby. Chcę pokazać że może nie wiek się tak liczy, bardziej to jak kto się interesuje tym co robi i czy umie się bawić. Dobra zabawa przy tworzeniu to klucz do dobrego kawałka.
A jesli tak, to jakie
-
1.Armin jak ty to robisz ze na swiecie cale legiony fanow zbieraja sie na twoich koncertach wydawaja kupe kasy na bilety by tylko cie zobaczyc ?
2. skad sie biora pomysly na takie utwory czy siedzisz po prostu w studiu i to ci przychodzi do glowy ot tak czy to jest wogole jakas czarna magia ?:)
3. gratulacje dla przyszlego tatusia:) moze glupie pytanko ale jak bedzie chlopak to jakie bedzie nosil imie ?
4. a jakie dziewczynka ?
5. kim wedlug armina van buurena bedzie syn lub corka armina van buurena
6. czy zdarzylo ci sie kiedys zrobic gafe na koncercie jesli tak to jaka
7. jak ci sie w polsce podoba byles kilka razy juz u nas jakie wrazenia
8. komu kibicujesz na euro 2012
9. i na koniec
10. ktory utwor z dotychczasowej twojej kolekcji podoba ci sie najbardziej i dlaczego
dziekuje jak mnie najdzie inwencja to jeszcze dorzuce
2. skad sie biora pomysly na takie utwory czy siedzisz po prostu w studiu i to ci przychodzi do glowy ot tak czy to jest wogole jakas czarna magia ?:)
3. gratulacje dla przyszlego tatusia:) moze glupie pytanko ale jak bedzie chlopak to jakie bedzie nosil imie ?
4. a jakie dziewczynka ?
5. kim wedlug armina van buurena bedzie syn lub corka armina van buurena
6. czy zdarzylo ci sie kiedys zrobic gafe na koncercie jesli tak to jaka
7. jak ci sie w polsce podoba byles kilka razy juz u nas jakie wrazenia
8. komu kibicujesz na euro 2012
9. i na koniec
10. ktory utwor z dotychczasowej twojej kolekcji podoba ci sie najbardziej i dlaczego
dziekuje jak mnie najdzie inwencja to jeszcze dorzuce
...ASOT 500 zbliza sie wielkimi krokami ,a czy zdradzisz cokolwiek na temat ASOT 550 czy tym razem nie ominie on Polski.Sam dobrze wiesz jak jesteś popularny w naszym kraju wielu twoich fanów było zniesmaczonych ze Polska nieznalazła sie na mapie ASOT 500....
-
Thomass ====> popieram pytanie
Respect The Oldskool