DMC #668 2011-02-18
Ale w tej wersji co zapodał Slave to nie było grane w eterze to nie ta wersja ..
''Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia''
To zmienia postać rzeczy, bo właśnie ta wersja podana jest na oficjalnej stronie Muzycznego Radia, przy utworze "U Know Y 2011". W takim razie mam pytanie, jaka wersja była grana podczas audycji?
Ostatnio zmieniony 21 lut 2011, o 15:23 przez Desper, łącznie zmieniany 1 raz.
To co jest na stronie MR w teledyskach do tracka nie zawsze jest zgodne z tym jaka wersja leci w DMC, wielokrotnie się już o tym przekonałem
Wiesz może w takim razie, jaki remiks był grany w eterze?
Nie mam pojęcia. Jak tylko będę wiedział, dam znać.
Ale jak tak przejrzałem pare stron, to myśle, że chyba ta: Moguai - U Know Y (Vova Baggage Bootleg Remix)
Ale jak tak przejrzałem pare stron, to myśle, że chyba ta: Moguai - U Know Y (Vova Baggage Bootleg Remix)
Desper.. Sprawa ma się jasno. wystarczy obczaić kiedy Moguai pojawił się jako nowość. poszukać tego notowania na lokaliku i podwinąć do momentu kiedy pojawia się moguai.. można tak.. Sam dmc mam zgrane ale nie mam jak w tym momencie wyciąć utworu żeby dać do odsłuchu.. Ta opcja z lokalikiem jest sprawdzalna. tam jest całe archiwum zestawien dmc do odsłuchu w całości - jakoś od października zeszłego roku
''Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia''
Sprawa nie ma się jasno ponieważ Moguai nie wydał żadnego "U Know Y 2011". Tak więc nawet jeżeli go usłyszę na lokaliku, to i tak nie będę wiedział czyj to remiks. Dlatego zapytałem "jaki remiks był grany w eterze", po to by dowiedzieć się jak się konkretnei nazywa.
To się nazywa zeszmacenie dobrego numeru
O Marco Eco i Lentosie było już tyle powiedziane, że chyba najwyższy czas na wylot(marzenie ściętej głowy )
Dla mnie Sophia była dużym nieporozumieniem, na szcęście ten kawałek też w końcu wypadł
Osobiscie wolałbym, aby wypadło Police, a pozostał Tom Novy, ale ślepy i głuchy naród decyduje inaczej
O Marco Eco i Lentosie było już tyle powiedziane, że chyba najwyższy czas na wylot(marzenie ściętej głowy )
Dla mnie Sophia była dużym nieporozumieniem, na szcęście ten kawałek też w końcu wypadł
Osobiscie wolałbym, aby wypadło Police, a pozostał Tom Novy, ale ślepy i głuchy naród decyduje inaczej
ciekawe zestawienie
Chcesz wiedzieć czym jest reklama
to zobacz, Masz firmę i nie masz strony internetowej
tworzenie stron ?
to zobacz, Masz firmę i nie masz strony internetowej
tworzenie stron ?