DMC #683 2011-06-10
Zgadzam się z wami, ale nic nie możemy poradzić na to, co się dzieje na liście. Nasze nowości są prawie w całości ignorowane. W zasadzie słuchacze sami powinni zgłaszać kandydatów na hit wszechczasów, a tak się nie dzieje.
-
Co do hitu wszechczasów, to trochę podejrzane jest, że Umek ma aż 92 % przy ponad 1,5 tysiąca oddanych głosów. Śmierdzi mi tu przekrętem.
Nie wiem tylko jak miałby się ten przekręt dokoncać, bo napewno nie poprzez zmianę numeru IP. Wiem, bo próbowałem
Wydaje mi się, że przy tak słabych propozycjach i tak do siebie podobnych, że połowy z nich nie rozróżniam, ten numer poprostu jest bezkonkurencyjny. Poprostu się wyróżnia i w tym tkwi jego siła. Osobiście te propozycje dzielę na dwie grupy. Jedną z nich stanowi tylko Umek - "OMGWTF", natomiast drugą "atak klonów".
Wydaje mi się, że przy tak słabych propozycjach i tak do siebie podobnych, że połowy z nich nie rozróżniam, ten numer poprostu jest bezkonkurencyjny. Poprostu się wyróżnia i w tym tkwi jego siła. Osobiście te propozycje dzielę na dwie grupy. Jedną z nich stanowi tylko Umek - "OMGWTF", natomiast drugą "atak klonów".
-
Te kawałki które są nominowane do hitu wszechczasów żadnej furory nie zrobiły ani nie wpłynęły na to co działo się lub dzieje w muzyce Trance . Nie zagłosowałem ani nie zagłosuję na żaden z nich . Zgadzam się z postem Despera co do hitów wszechczasów .Właśnie takie wałki jak Energy 52 czy The Age Of Love powinny się znalezć na miejscu tych teraz wytypowanych . Zgadzam się także z tym że to słuchacze powinni wybrać stosowny hit wszechczasów. A swoją drogą ciekawe czy coś się zmieni dzisiaj w liście ?