tomasz zanim napszesz odezwe na moj post lekko mnie znizajac do pewnego poziomu,ktory znasz najpeirw przeczytaj do czego nawiazwalam opdowiedz a potem mozesz zaszcztnie poczuć sie jak tpowy`napinacz...internetowy ;d zarty zartami wiecej dystansu.
Nie pisalam ze mp3 brzmi tak samo jak wav haha ROBISZ Z IGŁY WIDŁY I ZAKALASZ W KOZI RÓG.Tlumaczenia i wpisy pozostaw na spalonym,bo prawda jest moja.A ze powiedzeniowe baranki biegną za stadem nie moja w tym wina.
Czego obecnie słuchacie?
Przeczytaj jeszcze parę razy to co piszesz, i dopiero uderzaj z takimi uwagami. Parę osób na tym forum zna się o wiele bardziej od Ciebie na produkcji muzyki, a przede wszystkim na budowie i kompresji dźwięku.
Choć raz przyjmij krytykę na klatę i siedź cicho w kącie jak powinna to zrobić każda inteligentna osoba w takim momencie. Ja temat dawno zakończyłem.
Dla pewności Ci powtórzę:
WAV - nieskompresowany materiał, bezstratny
320KBPS MPEG-3 LAYER - skompresowany, stratny w pewnym procencie
128KBPS MPEG-3 LAYER - skompresowany, stratny w około 50% częstotliwości w stosunku do oryginalnego zapisu projektu (podkreślam, częstotliwości)
To można opisywać i opisywać, ale skoro ktoś pisze że 320 i WAV brzmi tak samo, to tylko jest SŁUCHACZEM.
Druga sprawa, ja dobrze wiem co napisałaś. Widocznie błąd stoi po stronie osoby piszącej i jej znajomości interpunkcji, gramatyki. Bo gdy pisze się wyraźnie, to wtedy nie ma NIGDY problemów z przekazem.
Kolejne posty nie na temat będą sukcesywnie usuwane.
Choć raz przyjmij krytykę na klatę i siedź cicho w kącie jak powinna to zrobić każda inteligentna osoba w takim momencie. Ja temat dawno zakończyłem.
Dla pewności Ci powtórzę:
WAV - nieskompresowany materiał, bezstratny
320KBPS MPEG-3 LAYER - skompresowany, stratny w pewnym procencie
128KBPS MPEG-3 LAYER - skompresowany, stratny w około 50% częstotliwości w stosunku do oryginalnego zapisu projektu (podkreślam, częstotliwości)
To można opisywać i opisywać, ale skoro ktoś pisze że 320 i WAV brzmi tak samo, to tylko jest SŁUCHACZEM.
Druga sprawa, ja dobrze wiem co napisałaś. Widocznie błąd stoi po stronie osoby piszącej i jej znajomości interpunkcji, gramatyki. Bo gdy pisze się wyraźnie, to wtedy nie ma NIGDY problemów z przekazem.
Kolejne posty nie na temat będą sukcesywnie usuwane.
T.
- sonicdivision
- Kontakt:
Snow Patrol - Open Your Eyes (Marky & Bungle Remix)
Simina Grigoriu - "Ponytails"
Simina Grigoriu - "Mukluks"
Simina Grigoriu - "Mukluks"